Currygryta
Ingredienser 2-3 pers
400gr kycklingfilé
1 paprika
8-10 st färsk champinjoner eller
1 burk champinjoner
1 rödlök
2-3 vitlök
1 burk majs
2-3 st färsk bambuskott
1 burk kokosmjölk
1-2 msk valfri gul curry
Salt, peppar
Ev lite redning för tjockare konsistens
Börja med att skära upp allt i lagom stora bitar.
Stek sen kycklingen i olja och salta och peppra.
I med paprika, lök, vitlök, bambuskott och svamp, och pudra över curry ( jag använder 1 msk madras som är stark och 1 msk vanlig mild)
Stek ett par minuter, sen tillsätt kokosmjölk och majs och låt sen småkoka ca 10-15 min.
Jag brukar servera detta med ris, men nudlar funkar säkert lika bra;)
Smaklig spis!
Kommentarer
Skicka en kommentar