Currygryta

 Ingredienser     2-3 pers


400gr kycklingfilé

1 paprika

8-10 st färsk champinjoner eller

1 burk champinjoner

1 rödlök

2-3 vitlök

1 burk majs

2-3 st färsk bambuskott

1 burk kokosmjölk

1-2 msk valfri gul curry

Salt, peppar

Ev lite redning för tjockare konsistens




Börja med att skära upp allt i lagom stora bitar.

Stek sen kycklingen i olja och salta och peppra.

I med paprika, lök, vitlök, bambuskott och svamp, och pudra över curry ( jag använder 1 msk madras som är stark och 1 msk vanlig mild)

Stek ett par minuter, sen tillsätt kokosmjölk och majs och låt sen småkoka ca 10-15 min.

Jag brukar servera detta med ris, men nudlar funkar säkert lika bra;)


Smaklig spis!

 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mormors kålpudding

Färsfyllt franskbröd

Vetedeg med fördeg till kanelbullar och nutellabullar